Mercedes Benz CPH

MB Minilease.

Den ny C-Klasse stationcar er indbegrebet af moderne luksus, som skaber glæde hver eneste dag.

I kampagnemodellen, som lige nu fås med MB Minilease, er der ikke sparet på udstyret. Denne attraktive kampagnemodel inkluderer et væld af ekstraudstyr, blandt andet AMG-pakken som giver et sporty udtryk med mørktonede ruder, 18″ AMG letmetalfælge, sportssæder i ARTICO kunstlæder/DINAMICA mikrofiber og multifunktionssportsrat i nappalæder med fladbund.

Tilmed får du Premiumpakken som forkæler dig med en parkeringspakke med 360° kamera, oplyste dørpaneler foran med “Mercedes-Benz”-skrift og ambiente belysning. C-Klasse Stationcar Hybrid fører dig desuden trygt igennem trafikken med et væld af assistentsystemer såsom færdselstavleassistent, som også holder øje med fartbegrænsninger, sensorer til vognbaneassistent og meget mere.

C-Klasse Hybrid demonstrerer både alsidighed og køreglæde, som gør sig bemærket fra første acceleration. Som plug-in hybrid kører bilen op til 109 km (WLTP) på ren el. Og med Mercedes me Charge får du adgang til stort set alle ladestandere på tværs af udbydere, og det hele samles på én månedlig betaling via din Mercedes me app.

Mercedes-Benz C 300 e stationcar

Specifikationer

BrændstofPlug-In Hybrid
Effekt hk313
Forbrug blandet kørsel km/l166,7
CO2 emission g/km15

Standardudstyr

  • AMG-pakke: Mørktonede ruder, 18″ AMG letmetalfælge i 5-eget AERO design i titaniumgrå, Sportsbremser, Sportsundervogn(C 300 e får Komfortundervogn), AMG interiør, Interiørlister i mørkegrå vævet-look, Midterkonsol i mørkegrå vævet-look, AMG bundmåtter, Taghimmel, sort, ARTICO kunstlæder/DINAMICA mikrofiber, sort, Sportssæder, Multifunktionssportsrat i nappalæder med fladbund, ARTICO kunstlæder, sort, på instrumentbord og dørsider (bæltelinje).

Find din pris & bestil et tilbud

MB Minilease: De nævnte priser er pr. måned og inkl. moms og forsikring. For alle nævnte modeller gælder, at lejen er beregnet med 2.000 km pr. måned. Depositum svarende til 3 måneders ydelse, forudbetales inden levering. Etableringsgebyr på 1.995 kr. inkl. moms ved oprettelse af den første kontrakt. Indgåelse af aftale kræver godkendt kreditvurdering. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Yderligere lejebetingelser fremgår af endelig MB Minilease aftale. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer og priser.
Den viste bilmodel kan være monteret med ekstraudstyr.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker sidder vores minileaseteam klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 70 159 159, på mail: mbminilease@mercedes-benz.com eller besøge vores FAQ, hvor du kan få svar på ofte stillede spørgsmål.