Mercedes Benz CPH

MB Minilease.

Med EQV og Mercedes me Charge får du adgang til et af de største ladenet med offentlige ladestationer i byer, ved indkøbscentre, hoteller eller på rastepladser. Har du plads til ladning hjemmefra? Med en Mercedes-Benz wallbox bliver dit hjem et sted, hvor det ikke kun er dig, der genoplader batterierne.

Skriv dig op herunder for at få mere information og svar på alle dine spørgsmål.

Mercedes-Benz EQV

Specifikationer

BrændstofElektrisk
Effekt kW (hk)150 (204)
Rækkevidde (WLTP)Op til 352 km
CO2 emission g/km0

Standardudstyr

  • LED Intelligent Light System med fjernassistent PLUS, Sort Lugano læderinteriør, 6 individuelle sæder med armlæn, 10.25” Touchskærm med Navigation og DAB, MB connect Live Trafik data, Mercedes-Benz nødopkaldssystem, Parkeringshjælp og bakkamera, Thermotronic - automatisk klimaanlæg, Ekstra klimaanlæg, bag, Præklimatisering af kabine, Tyverialarm med indvendig bevægelsessensor

Find din pris & bestil et tilbud

MB Minilease: De nævnte priser er pr. måned og inkl. moms og forsikring. For alle nævnte modeller gælder, at lejen er beregnet med 2.000 km pr. måned. Depositum svarende til 3 måneders ydelse, forudbetales inden levering. Etableringsgebyr på 1.995 kr. inkl. moms ved oprettelse af den første kontrakt. Indgåelse af aftale kræver godkendt kreditvurdering. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Yderligere lejebetingelser fremgår af endelig MB Minilease aftale. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer og priser.
Den viste bilmodel kan være monteret med ekstraudstyr.

MB Minilease Light: Denne aftale er ekskl. ejerafgift og forsikring. For at få beregnet en MB Minilease Light aftale, skal du blot kontakte vores MB Minilease afdeling, som kan give dig et tilbud på den model, du ønsker.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker sidder vores minileaseteam klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 70 159 159, på mail: mbminilease@daimler.com eller besøge vores FAQ, hvor du kan få svar på ofte stillede spørgsmål.